Smak i konsystencja soku mogą różnić się w zależności od pory roku oraz odmiany użytego surowca, osad jest procesem naturalnym występującym w sokach.
Przed spożyciem wstrząsnąć
Nr partii/najlepiej spożyć przed: data na kapslu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 h.
Pasteryzowany sok z jabłek z dodatkiem witaminy C.
sok z jabłek 100 %
witamina C
| Wartość odżywcza w 100 ml: |
---|
Wartość energetyczna | 209 kJ / 50 kcal |
tłuszcz | 0,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g |
węglowodany | 10,1 g |
w tym cukry | 9,7 g |
błonnik | 2,0 g |
białko | 0,4 g |
sól | 0,0 g |
witamina C | 12 mg / 15 % RWS* |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej. | |
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 300
tłoczony, naturalnie mętny
nie z koncentratu
naturalny sok 100 %
Rozmiar opakowania: 300
Jednostka (tekst opisowy): ml
Producent: MULTI-SMAK Sp. z o.o.
MULTI-SMAK Sp. z o.o.
Aleje Jerozolimskie 131/88
02-304 Warszawa
www.multismak.pl