Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE
Zalecane spożycie:
100 ml/dzień.
Spożywać bezpośrednio lub rozcieńczyć wodą w dowolnej proporcji. Nie zalewać wrzątkiem.
Ważne: nie stosować w przypadku nadwrażliwości na owoce jagód.
Ze względu na zawartość naturalnych składników - kolor, zapach i smak poszczególnych partii mogą się różnić. Osad jest zjawiskiem naturalnym.
Przed spożyciem wstrząsnąć.
Chronić przed wilgocią i bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Sok z jagód powstał ze starannie wyselekcjonowanych owoców jagody, pochodzących z upraw ekologicznych, w związku z czym nie zawiera cukru ani żadnych konserwantów.
Wszystkie nasze produkty opracowywane są przez doświadczonych specjalistów w oparciu o rzetelne receptury. Od lat współpracujemy z zaufanymi dostawcami, którzy dostarczają nam surowce o najwyżej jakości. Dzięki odpowiednim technologiom produkcyjnym, owoce i zioła w naszych produktach zachowują większość właściwości odżywczych. Dbamy o to, aby nasze produkty były naturalne i pełnowartościowe. Nie stosujemy barwników, sztucznych aromatów i substancji konserwujących.
Jagoda bio. Vaccinium myrtillus. Produkt pasteryzowany.
Producent: Premium Rosa Sp. z o.o.
Premium Rosa Sp. z o.o.
ul. Św. Andrzeja Boboli 20,
05-504, Złotokłos,
Polska