Szybki i prosty sposób na przygotowanie ulubionych śniadań i deserów bez glutenu. Dzięki starannie dobranym składnikom ciasto wychodzi lekkie, elastyczne i idealnie się smaży lub piecze.To doskonałe rozwiązanie dla osób z celiakią, nietolerancją glutenu lub tych, którzy chcą ograniczyć jego spożycie. Idealna baza do naleśników na słodko i wytrawnie, jak i chrupiących, domowych gofrów.
Jednostka miary | szt. |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 345 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1463 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 0,3 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Zawartość węglowodanów: 83 g
Cukry: 0,2 g
Zawartość błonnika: 1,1 g
Zawartość białek: 1,1 g
Zawartość soli: 0,02 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Rodzaj: Inna
Typ: Nie dotyczy
Składniki: skrobie (kukurydziana, ziemniaczana), mąki (kukurydziana, jaglana), substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar.
Dla diabetyków: Nie
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 300 g
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 10 mies.
Oświadczenie o poprawności danych: Oświadczam, że wprowadziłem dane zgodnie z aktualnie obowiązującymi wymaganiami prawnymi
Produkt bezglutenowy: 1
Producent: BEZGLUTEN Sp. z o.o.
BEZGLUTEN Sp. z o.o.,Ostatnio oglądane