Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +1 ℃ do +10 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Twaróg wiejski chudy.
mleko pasteryzowane
kultury bakterii mlekowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g: |
|---|
| Wartość energetyczna | 383 kJ / 90 kcal |
| Tłuszcz | 0 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
| Węglowodany | 3,5 g |
| w tym cukry | 3,5 g |
| Białko | 19 g |
| Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 10
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 250
Cechy: 0 % tłuszczu
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica,
Polska
www.piatnica.com.pl