Przechowywać w lodówce w temperaturze od +2°C do +4°C.
Ser miękki serwatkowy niedojrzewający, minimum 40% tłuszczu w suchej masie.
pasteryzowana serwatka z mleka krowiego
śmietana
sól
regulator kwasowości: kwas mlekowy
Zawiera: mleko
| na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 552 kJ/133 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7 g |
Węglowodany | 3,7 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 7 g |
Sól | 0,43 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 4
Wymiar liczbowy: 250
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano i pakowano we Włoszech.
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: P.P.H. Temar Sp. z o.o. Sp.k.
Wyprodukowano dla:
P.P.H. Temar Sp. z o.o. sp.k.,
ul. Tartaczna 34
40-749, Katowice
www.temar.pl
Facebook: swiatserówtemar