Henglein Ciasto na pierniki 250 g

Nowy produkt

8,49 zł

33,96 zł / kg

4001163168008

szt.

Zawiera surowe składniki. Upiec przed spożyciem.

Sposób przygotowania:
Ciasto pokroić na plasterki o grubości ok. 0,5 cm. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, zachowując odstępy ok. 2 cm. Piec w rozgrzanym do 180 °C piekarniku przez ok. 12 minut. Ciasto można również rozwałkować do grubości ok. 0,5 cm i powykrawać wybrane kształty za pomocą foremek. Czas pieczenia uzależniony jest od rodzaju piekarnika. Smacznego!
Należy spożyć do/numer partii: patrz nadruk z boku opakowania.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Zużyć zaraz po otwarciu.
Ciasto na pierniki. Półprodukt garmażeryjny chłodzony.
Może zawierać jaja i mleko.
Wyprodukowano w Niemczech
Jednostka miaryszt.
mąka pszenna
cukier
syrop z buraka cukrowego
tłuszcz palmowy
migdały
woda
olej rzepakowy
aromat z owoców
przyprawy
substancja spulchniająca (węglany potasu)
Zawiera: migdały, pszenica
Może zawierać: jaja, mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 1841 kJ / 439 kcal
Tłuszcz 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 7,8 g
Węglowodany 57 g
w tym cukry 23 g
Błonnik 3,5 g
Białko 6,1 g
Sól 0,25 g

Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 250
Cechy: doskonałe do świątecznych wypieków
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g

Producent: HENGLEIN Polska Sp. z o.o.

Henglein Polska Sp. z o.o.
ul. Wapienna 2
42-520 Dąbrowa Górnicza
www.henglein.pl

Ostatnio oglądane