Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Ser miękki dojrzewający z mleka koziego pasteryzowanego.
Wyprodukowano w zakładzie wykorzystującym do produkcji
mleko krowie.
Wyprodukowano we Francji. Kraj pochodzenia mleka: Francja
Może zawierać: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna: | 1322 kJ - 319 kcal |
| Tłuszcz: | 27 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 19 g |
| Węglowodany: | 1 g |
| w tym cukry: | <0,5 g |
| Białko: | 18 g |
| Sól: | 1,4 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11
62-700 Turek
(63) 289 71 00