Pakowano próżniowo.
Najlepiej spożyć przed: patrz na opakowaniu.
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
Oryginalny bułgarski ser szopski z mleka koziego. Ser o kremowej konsystencji i zwartej strukturze. Jest charakterystyczny ze względu na swoją wyrazistą słoność i nuty kwasowości.
Ser bałkański z mleka koziego, porcja. Ser półtwardy dojrzewający z mleka koziego.
Wyprodukowano w Bułgarii. Mleko: pochodzenie Bułgaria.
pasteryzowane MLEKO kozie
sól
bakterie fermentacji kwasu mlekowego (zawierają MLEKO)
substancja wiążąca: chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
Zawartość tłuszczu w suchej masie minimum 45 %
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 965 kJ/ 233 kcal |
Tłuszcz | 19 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15,5 g |
Węglowodany | 1,4 g |
- w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 14 g |
Sól | 2,0 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane próżniowo
Trwałość po otwarciu: 5 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 150
Cechy: tradycyjny ser bułgarski idealny do sałatek
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: P.P.H. TEMAR Sp.z o.o. sp.k.
P.P.H. TEMAR Sp.z o.o. sp.k.
ul. Tartaczna 34,
40-749 Katowice