Rians Créme Brûlée 200 g (2 sztuki)

Nowy produkt

12,39 zł

61,95 zł / szt

3184670007808

szt.

Laiteries H. Triballat
18220 Rians
Francja
Przechowywać w temp. od 0°C do +7°C.
Zawartość nie może być sprzedawana oddzielnie.
Laiteries H. Triballat
18220 Rians
Francja
Crème Brûlée to najbardziej tradycyjny, prawdziwie kultowy deser kuchni francuskiej.
Nasz krem produkowany jest z najlepszej jakości śmietanki, jajek oraz prawdziwej wanilii Bourbon.
Crème Brûlée Rians, oparty o autentyczną recepturę wielkich szefów francuskiej kuchni, oferuje jakość i smak jak w paryskiej café.
Przed podaniem posypujemy go skarmelizowanym cukrem i delikatnie przypalamy od góry.
W ten sposób powstaje cudownie chrupiąca skorupka, którą należy przebić łyżeczką, aby dostać się do środka.
To wspaniałe połączenie karmelu i waniliowego kremu urzeka wszystkich.
Od 4 pokoleń nasza mleczarnia prowadzi swoją działalność w Rians, wiosce położonej w samym sercu Francji.
Przestrzegamy najbardziej rygorystycznych wymogów, jeśli chodzi o autentyczność naszych produktów, zgodnie z naszymi tradycyjnymi recepturami i własnymi inspiracjami.
Jedynie zapewniając najwyższą jakość wykorzystywanych, składników, które zawsze są jak najbardziej naturalne, nadajemy naszym produktom ten niepowtarzalny smak.
Naszą największą przyjemnością jest oferowanie wam wyjątkowych chwil dzięki wyjątkowym smakom prawdziwie francuskiej kuchni!
Hugues_Triballat

Tradycyjna, francuska rodzinna mleczarnia
➢ Prywatne przedsiębiorstwo należące do rodziny Triballat - od 1901, 4 pokolenia rodziny Triballat rozwija mleczarnię
➢ Centrala w wiosce Rians, w centralnej Francji
➢ 15 mleczarni w 12 lokalizacjach: 8 we Francji, 3 w USA, 1 w Hiszpanii
➢ Eksport produktów na cały świat od Australii po Kanadę
Zestaw do Créme Brûlée
Alergeny są oznaczone tłustym drukiem.
18220 Rians
Francja
Jednostka miaryszt.
Krem: śmietanka (51%), mleko odtłuszczone, jaja (13%), cukier, żółtko jaj, naturalny aromat wanilii Bourbon (0,5%), ziarenka wanilii
Posypka: płatki karmelowe (syrop glukozowy, cukier)
Zawiera: jaja, mleko
100 g
Wartość energetyczna951 kJ (245 kcal)
Tłuszcz17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone10 g
Węglowodany18 g
w tym cukry17 g
Białko3,9 g
Sól*0,11 g
*wyłącznie ze względu na obecność sodu.

Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 7
Wymiar liczbowy: 200
deser kuchni francuskiej,
krem z najlepszej jakości śmietanki, jajek i wanilii Bourbon
oparty o autentyczną recepturę wielkich szefów francuskiej kuchni
wspaniałe połączenie karmelu i waniliowego kremu
Krem 2 x 96 g
Posypka 2 x 4 g
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 2 sztuk/sztuki
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 2 x (96 g + 4 g)

Producent: Laiteries H. Triballat

Ostatnio oglądane