Pakowany w atmosferze ochronnej.
1. Pierwsze otwarcie. Oderwać górny brzeg.
2. Zdjąć pasek zabezpieczający.
3. Zamkniecie. Przycisnąć dolny brzeg.
Przechowywać w temperaturze od 1°C do +8°C
Ten wyjątkowy ser o kruchej konsystencji i pikantnej nucie czerpie swoje bogactwo z procesu produkcji. Każdy krąg sera Bursztyn kąpany jest w 26-letniej solance, a następnie dojrzewa przez 6 miesięcy, stale pielęgnowany oraz ręcznie masowany.
Bursztyn ser długodojrzewający, tłusty, tarty. Dojrzewa co najmniej 6 miesięcy.
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 100
Tekst dowolny o pochodzeniu: Kraj pochodzenia: Polska
ser długodojrzewający 6 miesięcy
kruchy z pikantną nutą
spróbuj na kanapce
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g