Przechowywać w temperaturze od +4 °C do +7 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać w temperaturze od +4 °C do +7 °C nie dłużej niż 48 godzin.
Zewnętrzna powłoka nie jest jadalna.
Ser kozi dojrzewający z przyprawami 50 % tł w s.m.
kozie mleko pasteryzowane
sól
suszone warzywa (papryka, cebula)
zioła
przyprawy (pieprz, oregano, bazylia, pietruszka, szczypiorek < 0,9 %)
bakterie fermentacji mlekowej
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
|---|
| Wartość energetyczna | 1616 kJ / 385 kcal |
| Tłuszcz | 33 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24 g |
| Węglowodany | <0,25 g |
| - w tym cukry | 0 g |
| Białko | 23 g |
| Sól | 1,8 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 7
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: "Agro-Danmis" Gramowscy Sp.J.
„Agro-Danmis" Gramowscy Sp.J.
Bukowiec 34,
64-834 Wyszyny,
tel. +48 67 284 46 52