Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C.
Ser podpuszczkowy, dojrzewający, twardy, tarty.
MLEKO pasteryzowane
sól
stabilizator: chlorek wapnia
substancja konserwująca: lizozym (z JAJA)
bakterie fermentacji mlekowej
Zawiera: jaja, mleko
| 100 g |
---|
Energia | 1533 kJ/ 369 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 1,4 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 30 g |
Sól | 2,5 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 40
Cechy: do sosów i spaghetti
Rozmiar opakowania: 40
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: TMT Sp. z o.o.
TMT Sp. z o.o.
ul. Wojska Polskiego 161
18-400 Łomża