SEREK ŚMIETANKOWY Ręcznie wyrabiany Powstaje z najlepszego polskiego mleka. Jest źródłem dobrze przyswajalnego wapnia i białka. Jest produktem w 100%naturalnym pozbawionym sztucznych dodatków oraz konserwantów. Jego tradycyjny sposób wyrabiania pozwala na uzyskanie lekkiej konsystencji, co stanowi duet doskonały w połączeniu ze świeżym pieczywem. Unikatowy smak pozwala określić go bezdyskusyjnie mianem KRÓLA polskiego śniadania. Dostępny w wygodnym opakowaniu z zamknięciem pozwala cieszyć się jego niezmiennym smakiem.
Jednostka miary | szt. |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal: 211 kcal
Wartość energetyczna kJ: 874 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 17 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Zawartość węglowodanów: 3,4 g
Cukry: 3,4 g
Zawartość białek: 11 g
Zawartość soli: 0,07 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Rodzaj mleka: Krowie
Gatunek sera: Twarogowy
Smak: Śmietankowy
Składniki: mleko, czyste kultury bakterii, podpuszczka.
Zawartość tłuszczu: Śmietankowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Kraj pochodzenia głównego składnika: Polska
Okres przydatności do spożycia: 14 dni (dzień)
Temperatura przechowywania min - max: 1 - 8 °C
Produkt zmiennowagowy: Nie
Zawartość netto: 250 g
Masa netto sztuki (po odcieku): 250 g
Technika utrwalenia: pasteryzacja
Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych
Czy znaki dietetyczne/alergenów znajdują się na opakowaniu?: Nie
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane