Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Najlepiej spożyć przed / numer partii: patrz przy zgrzewie
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Brownie - ciasto czekoladowe bezglutenowe.
Może zawierać mleko. dropsy czekoladowe gorzkie 26,7 % (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa: aromat waniliowy)
cukier
masa jajowa pasteryzowana
olej rzepakowy
mąka kukurydziana
skrobia ziemniaczana
syrop ryżowy
kakao
aromat
sól
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Zawiera: jaja, soja
Może zawierać: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza: w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna: | 1844 kJ / 441 kcal |
Tłuszcz: | 23 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 6,2 g |
Węglowodany: | 52 g |
w tym cukry: | 37 g |
Błonnik: | 3,2 g |
Białko: | 4,9 g |
Sól: | 0,36 g |
Wymiar liczbowy: 50
Rozmiar opakowania: 50
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BEZGLUTEN Sp. z o.o.
BEZGLUTEN Sp. z o.o.,
Posądza 128,
32-104 Koniusza,
tel. 12 626 58 08,
www.bezgluten.pl