Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem.
Czekolada Z Nugatem Miodowo - Migdałowym (10 %).
Alergeny zostały oznaczone pogrubioną czcionką w składnikach
e 100 g
Masa kakaowa w czekoladzie minimum 50 %. Masa kakaowa w czekoladzie minimum 50 %.
Składniki: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz MLECZNY, miód (3 %), MIGDAŁY (1,6 %), tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyny SOJOWE), białko JAJA. Masa kakaowa w czekoladzie minimum 50 %
Zawiera: migdały, jaja, mleko, soja
| per 100g | | 25 g | % 25 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 2150 kJ | | 537 kJ | 6 % |
| 516 kcal | | 129kcal | 6 % |
| Tłuszcz | 30.00 g | | 7.60 g | 11 % |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18.00 g | | 4.50 g | 22 % |
| Węglowodany | 50.00 g | | 12.00 g | 5 % |
| Cukry ogółem | 47.00 g | | 12.00 g | 13 % |
| Błonnik | 8.90 g | | 2.20 g | |
| Białko | 5.90 g | | 1.50 g | 3 % |
| Równoważna zawartość soli | 0.01 g | | 0.01 g | 1 % |
Wymiar liczbowy: 100
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 25 g = 3 trójkąty. 4 porcje w opakowaniu.
Producent: Mondelez Polska S.A.
Mondelez Polska S.A.
ul. Domaniewska 49, 02-672 Warszawa
801 066 006