Przechowywać w suchym miejscu. Chronić przed ciepłem.
Czekolada Mleczna Z Nugatem Miodowo - Migdałowym (10 %).
Alergeny zostały oznaczone pogrubioną czcionką w składnikach
e 100 g
Masa kakaowa w czekoladzie mlecznej minimum 28 %.
Składniki: cukier, MLEKO pełne w proszku, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, miód (3 %), tłuszcz MLECZNY, MIGDAŁY (1,6 %), emulgator (lecytyny SOJOWE), białko JAJA, aromat
Zawiera: migdały, jaja, mleko, soja
| per 100g | | 25 g | % 25 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 2209 kJ | | 552 kJ | 7 % |
| 528 kcal | | 132kcal | 7 % |
| Tłuszcz | 28.00 g | | 7.10 g | 10 % |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17.00 g | | 4.20 g | 21 % |
| Węglowodany | 61.00 g | | 15.00 g | 6 % |
| Cukry ogółem | 60.00 g | | 15.00 g | 17 % |
| Błonnik | 2.40 g | | 0.60 g | |
| Białko | 5.60 g | | 1.40 g | 3 % |
| Równoważna zawartość soli | 0.12 g | | 0.03 g | 1 % |
Wymiar liczbowy: 100
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 25 g = 3 trójkąty. 4 porcje.
Producent: Mondelez Polska S.A.
Mondelez Polska S.A.
ul. Domaniewska 49, 02-672 Warszawa
801 066 006