Rady
- Polewy i lukry należy dekorować przed ich zastygnięciem.
- Kremy i bitą śmietanę najlepiej dekorować bezpośrednio przed podaniem.
Najlepiej spożyć przed końcem: na spodzie kartonika.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Inspiracji szukaj na: www.oetker.pl
Baw się i dekoruj fantazją swoje ciasta i desery Posypką cukrową Dr. Oetkera.
Zastosowanie
Do dekoracji ciast, lodów, deserów i gofrów.
Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce
Posypka - dekoracja cukrowa.
cukier
skrobia modyfikowana
tłuszcz palmowy
syrop glukozowy
koncentraty z kartamusa, cytryny, rzodkiewki i słodkiego ziemniaka
substancja przeciwzbrylająca (talk)
barwnik (błękit brylantowy FCF)
Barwniki: Zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Energia | 1696 kJ/399 kcal |
Tłuszcz | 1,3 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 0,7 g |
Węglowodany | 97 g |
w tym Cukry | 91 g |
Białko | 0,1 g |
Sól | 0,03 g |
Wymiar liczbowy: 80
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
www.oetker.pl
serwis@oetker.pl
585 111 001