Wstrząsnąć przed spożyciem.
Należy spożyć do: data na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +1°C do +8°C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 24 godziny w temperaturze od +1°C do +8°C.
Maślanka naturalna.
Wyprodukowano w Polsce
maślanka
mleko
żywe kultury bakterii mlekowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
wartość energetyczna | 200 kJ/ 48 kcal |
tłuszcz w tym | 1,5 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 1,0 g |
węglowodany w tym | 5,0 g |
- cukry | 5,0 g |
białko | 3,5 g |
sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 1
Cechy: polskie z natury
Rozmiar opakowania: 1
Jednostka (tekst opisowy): kg
Producent: Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
Spółdzielnia Mleczarska „MLEKPOL" w Grajewie
ul. Elewatorska 13,
19-203 Grajewo
www.mlekpol.com.pl