Kiełbasa wieprzowa grubo rozdrobniona z dodatkiem białka mleka parzona, w osłonce niejadalnej. Produkt zmiennowagowy, waga netto opakowania zbiorczego ok. 12,4 kg.
Jednostka miary | kg |
Sposób przygotowania | Krojone, W kawałku |
Mięso wieprzowe 56,7% (w tym z szynki 37,1%), woda, skrobia ziemniaczana, sól, białko SOJOWE, tłuszcz wieprzowy, wzmacniacz smaku: E621, stabilizatory: E450, E451, E452, białka MLEKA, LAKTOZA, regulatory kwasowości: E261, E326, substancja zagęszczająca: E407, błonnik roślinny (grochowy, OWSIANY), przyprawy i ich ekstrakty (zawierają SELER), białko wieprzowe, aromaty, przeciwutleniacze: E301, E316, substancja konserwująca: E250. Produkt może zawierać: JAJA i GORCZYCĘ. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 509 kJ/ 122 kcal, Tłuszcz 6,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,1 g, Węglowodany 3,5 g, w tym cukry 0,8 g, Białko 13 g, Sól 2,2 g.
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 122 kcal
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 509 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,1 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,8 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 13 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,2 g
Temperatura przechowywania min - max 2-8 st.
|
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import - Eksport, Józef Bałdy
Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga
Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga, ul. Kościelna 25, 07-437 Łyse
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane