Idealna alternatywa dla tradycyjnych makaronów, stworzona z myślą o osobach na diecie bezglutenowej. Jego klasyczny kształt, z charakterystycznymi ukośnymi brzegami, sprawia, że doskonale komponuje się z różnorodnymi sosami. Doskonały do dań włoskich, zapiekanek, sałatek i zup, zapewniając pełną przyjemność z jedzenia bez glutenu.
Jednostka miary | szt. |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wartość energetyczna kcal: 366 kcal
Wartość energetyczna kJ: 1554 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie): 1,7 g
Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Zawartość węglowodanów: 80 g
Cukry: 0,6 g
Zawartość błonnika: 2,3 g
Zawartość białek: 6,6 g
Zawartość soli: 0,008 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane
Typ: Bezglutenowe
Rodzaj: Penne
Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa.
Dla diabetyków: Nie
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Zawartość netto: 250 g
Całkowity okres minimalnej trwałości (od daty produkcji): 24 mies.
Oświadczenie o poprawności danych: Oświadczam, że wprowadziłem dane zgodnie z aktualnie obowiązującymi wymaganiami prawnymi
Producent: BEZGLUTEN Sp. z o.o.
BEZGLUTEN Sp. z o.o.,Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane