Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl 
 Jak odmierzyć 100 g makaronu?
 Odmierz 1 szklankę makaronu i gotowe!
Lubella Tradycja od 1881
 Najlepsze ze zboża 
 Współpracujemy z polskimi rolnikami.
 Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki.
 Mielimy zboże we własnym młynie.
 Łączymy pasję z doświadczeniem.
Przepis dla Ciebie!
 Muszelki morskie z kurczakiem i szpinakiem
 Składniki:
 makaron Lubella Muszelki Morskie 200 g
 świeży szpinak 200 g
 piersi z kurczaka ok. 300 g
 mała czerwona cebula 1 sztuka
 śmietanka 30% 200 ml 
 Dodatkowo: sól, pieprz, słodka papryka, gałka muszkatołowa, oliwa do smażenia 
 Ilość porcji: 2
 Czas przygotowania: 30 min 
 Przygotowanie:
 Makaron to podstawa!
 Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odcedzając zostaw 1/3 szklanki wody z gotowania makaronu. 
 Przygotuj dodatki!
 Mięso pokrój w kostkę, dopraw solą, pieprzem, szczyptą słodkiej papryki i podsmaż na oliwie razem z pokrojoną w pióra cebulą. Dodaj świeży szpinak i smaż przez około 3-4 minuty, do momentu aż zwiędnie. Na koniec dodaj śmietanę i wodę z gotowania makaronu. Całość zagotuj i dopraw gałką muszkatołową. 
 Połącz i ciesz się smakiem!
 Makaron wymieszaj z gorącym sosem. 
 Smacznego!
Makaron muszelki morskie.
Produkt może zawierać 
soję.