Przechowywać w suchym miejscu i chronić przed światłem słonecznym.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Dymna karkówka
Dla 2 osób:
2 kotlety z karkówki po 200 g, 2 łyżki mieszanki Grill do Karkówki Kotányi, 2 łyżki oliwy.
Przygotowanie:
Natrzyj kotlety z karkówki mieszanką przyprawową. Skrop oliwą z oliwek.
Marynowanie mięsa powinno trwać nie mniej niż 2 godziny, w lodówce.
Grilluj karkówkę z obu stron przez 2 minuty, do żądanego stopnia wysmażenia.
Grill do karkówki, mieszanka przyprawowa.
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
sól morska jodowana (sól morska, jodan potasu)
(21 %) papryka wędzona (papryka, dym)
cukier brązowy (cukier, syrop z trzciny cukrowej, syrop z cukru karmelowego)
czosnek
chili
rozmaryn
papryka
pieprz
tymianek
kminek
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, sezam, soja
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 971 kJ / 232 kcal |
Tłuszcz | 4,8 g |
W tym kwasy tł. nasycone | 0,8 g |
Węglowodany | 30 g |
W tym cukry | 19 g |
Białko | 8,2 g |
Sól | 30,0 g |
Wymiar liczbowy: 22
Cechy: 100 % naturalny smak
Rozmiar opakowania: 22
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: KOTÁNYI Polonia Sp. z o.o.
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com
info.pl@kotanyi.com