Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk na nakrętce. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Ocet jabłkowy Develey powstaje dzięki naturalnej fermentacji dorodnych i soczystych jabłek. Oparta na wieloletnim doświadczeniu metoda produkcji octu pozwala na utrzymanie niepowtarzalnego, owocowego aromatu i smaku.
Develey Od 1845 tworzymy dla Ciebie chwile pełne smaku.
Ocet jabłkowy. Kwasowość 5 %.
Składniki: ocet jabłkowy (zawiera siarczyny)
Zawiera: dwutlenek siarki / siarczyny
| Wartość odżywcza w 100 ml: |
---|
Energia | 95 kJ / 22 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy nasycone | 0 g |
Węglowodany | 1,2 g |
w tym cukry | 1,2 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Wymiar liczbowy: 500
naturalna fermentacja
do sałat i surówek, do marynat i zup, do galaret
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): ml
Producent: Develey Polska Sp. z o.o.
Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Batalionu Platerówek 3,
03-308 Warszawa
www.develey.pl
Facebook: DeveleyPolska