Temperatura przechowywania: 0-8°C
Pasztetowa pomidorowa. Wędlina podrobowa. Pasztetowa wieprzowa, parzona, w osłonce niejadalnej.
Może zawierać:
gorczycę,
jaja.
woda
tłuszcz wieprzowy
mięso z głów wieprzowych - 14,7 %
skórki wieprzowe
wątroba wieprzowa - 8,8 %
kasza manna (gluten)
skrobia ziemniaczana
koncentrat pomidorowy - 2,3 %
sól
białko sojowe
błonnik pszenny bezglutenowy
emulgatory: E471, E472c
stabilizatory: E331, E327
białko wieprzowe
przyprawy naturalne
olej rzepakowy
mleko (łącznie z laktozą)
aromaty (seler)
przeciwutleniacze: E301, E316
glukoza
regulator kwasowości E332
wzmacniacze smaku: E621, E635
substancja konserwująca E250
Zawiera: seler, zboża zawierające gluten, mleko, soja, pszenica
Może zawierać: jaja, gorczyca
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1078 kJ |
Wartość energetyczna | 260 kcal |
Tłuszcz | 23 g |
w tym kw. tł. nasycone | 8,7 g |
Węglowodany | 3,4 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 9,5 g |
Sól | 1,5 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 200
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" S.A.
Zakłady Mięsne "Pekpol Ostrołęka" S.A.
ul. Przemysłowa 31,
Ławy,
07-410 Ostrołęka
tel.: +48 29 764 11 01
fax: +48 29 764 14 06
e-mail: biuro@pekpol.pl
www.pekpol.pl