Na powierzchni produktu może się pojawić przypieczenie, które jest naturalną cechą produktu.
Najlepiej spożyć przed końcem:/ Numer partii: nadruk w dolnej części etykiety. Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Po otwarciu opakowania przechowywać w lodówce nie dłużej niż 7 dni.
Dokładamy wszelkich starań, ale produkt może zawierać niewielkie fragmenty użytych roślin, jak szypułki.
Wysokobiałkowy pasztet z fasoli z pomidorami i papryką. Produkt sterylizowany.
Produkt może zawierać
soję,
gorczycę,
seler,
jaja,
mleko,
ryby,
zboża zawierające gluten.
Produkt zawiera 1,7 g błonnika na 100 kcal produktu.
fasola biała - 37 % (fasola biała ziarna - 34 %, woda, sól)
woda
olej rzepakowy
białko bobu - 6,5 %
cebula
papryka czerwona - 3 %
pomidory suszone - 2,1 % (pomidory - 1,8 %, sól)
żurawina suszona słodzona (żurawina suszona, cukier, olej słonecznikowy)
koncentrat pomidorowy - 1,5 %
cukier
sól
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
pieprz czarny
papryka (słodka, ostra, wędzona) - 0,2 %
bazylia
czosnek
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, ryba, mleko, gorczyca, soja
| Wartość odżywcza / 100 g | Wartość odżywcza / 180 g (opakowanie) |
---|
Wartość energetyczna | 608 kJ | 1094 kJ |
Wartość energetyczna | 145 kcal | 262 kcal |
Tłuszcz | 7.0 g | 13 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.5 g | 1.0 g |
Węglowodany | 10 g | 18 g |
w tym cukry | 3.9 g | 7.0 g |
Błonnik* | 2.5 g | 4.5 g |
Białko | 8.7 g | 16 g |
Sól | 1.0 g | 1.8 g |
*Produkt zawiera 1,7 g błonnika na 100 kcal produktu. | | |
Trwałość po otwarciu: 7 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 180
16 g białka roślinnego w opakowaniu
wysoka zawartość białka
źródło błonnika pokarmowego
100 % surowców pochodzenia roślinnego
Rozmiar opakowania: 180
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Bunge Polska Sp. z o.o.
Bunge Polska Sp. z o.o.
ul. Niepodległości 42,
88-150 Kruszwica