Najlepiej spożyć przed: data i nr partii na bocznej ściance opakowania. Przechowywać w temperaturze +5 °C do + 25 °C a po otwarciu w lodówce do 48 h.
Pasztet z koperkiem sojowy. Sterylizowany.
Może zawierać
seler i
sezam.
Produkt bezglutenowy.
woda
olej rzepakowy (bez GMO)
warzywa 14 % (cebula, marchew, pietruszka)
białko sojowe 6 %
aromaty naturalne
skrobia kukurydziana
błonnik (grochowy, bambusowy)
przyprawy (gorczyca)
sól morska
koper suszony 0,4 %
Może zawierać: seler, sezam
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Zawiera: gorczyca, soja
Smaki / Aromaty: Zawiera
Składniki modyfikowane genetycznie: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1072 kJ / 259 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g |
Węglowodany | 4,5 g |
w tym cukry | 0,8 g |
Błonnik | 1,9 g |
Białko | 5,4 g |
Sól | 1,4 g |
Min. temp. °C: 5
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 113
bez glutenu!
bez GMO
Rozmiar opakowania: 113
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Sante sp. z o.o.
Sante sp. z o.o.
ul. Jagiellońska 55A,
03-301 Warszawa