Pojemność opakowania: 425 ml
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości na wieczku lub spodzie puszki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce, pod przykryciem, w temperaturze poniżej 4°C, spożyć w ciągu 48 godzin.
Czerwona fasola. Produkt sterylizowany.
MOŻE ZAWIERAĆ SOJĘ I GLUTEN.Wyprodukowano w UE.
czerwona fasola
woda
sól
substancja wiążąca: chlorek wapnia
Może zawierać: zboża zawierające gluten, soja
| w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 486 kJ / 116 kcal |
| Tłuszcz | 0,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
| Węglowodany | 15,2 g |
| w tym cukry | 0,5 g |
| Błonnik | 8,5 g |
| Białko | 8,3 g |
| Sól | 0,51 g |
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 310
Masa po odsączeniu: 250
chrupka i pożywną*
źródło błonnika
źródło białka 8,3 g w 100 g
*Test fasoli na parze Bonduelle, badania ilościowe. Metrixlab, kwiecień 2024
*Jest źródłem białka i błonnika
Rozmiar opakowania: 310
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Bonduelle Polska S.A.
Bonduelle Polska S.A.
ul. Szturmowa 2,
02-678 Warszawa
www.bonduelle.pl
recepcja@bonduelle.com