Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C.
Ser Camembert lekki.
Produkt może zawierać
orzechy.
Obniżona zawartość tłuszczu w stosunku do sera Camembert
częściowo odtłuszczone mleko pasteryzowane
sól
stabilizator: chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
bakterie fermentacji mlekowej
Penicillium candidum
Zawiera: mleko
Może zawierać: orzechy
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 821 kJ / 197 kcal |
Tłuszcz | 12 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,2 g |
Węglowodany | <0,5 g |
W tym cukry | <0,5 g |
Białko | 22 g |
Sól | 1,7 g |
Obniżona zawartość tłuszczu w stosunku do sera Camembert | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 120
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce. Mleko pochodzi z UE.
Cechy: tylko 12 % tłuszczu
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl