Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Należy spożyć do: data i numer partii na wieczku.
Występowanie serwatki jest naturalne dla twarogu.
Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +6 °C.
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres: jakosc@lactalis.pl
Twaróg wysokobiałkowy naturalny, 0 % tłuszczu.
Wyprodukowano w Polsce. Mleko pochodzi z Polski.
mleko
bakterie fermentacji mlekowej
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 247 kJ / 58 kcal |
Tłuszcz | 0,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 3,7 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 10 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 200
Cechy: 20 g białka, 0 % tłuszczu w opakowaniu
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres
jakosc@lactalis.pl