Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C.
Ser miękki solankowy - półtłusty
mleko
sól
regulator kwasowości E 575
| w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 793 kJ/ |
| Wartość energetyczna | 190 kcal |
| Tłuszcz | 12,0 g |
| w tym kwasy nasycone | 7,8 g |
| Węglowodany | 7,5 g |
| w tym cukry | 7,5 g |
| Białko | 13,0 g |
| Sól | 3,0 g |
| Wapń | 280 mg - 35%* |
| %Dziennej Referencyjnej Wartości Spożycia (dla osoby dorosłej) | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 270
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Cechy: źródło białka i wapnia
Rozmiar opakowania: 270
Jednostka (tekst opisowy): g
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie 270 g zawiera 9 sugerowanych porcji sera.
Producent: SM Mlekovita
SM MLEKOVITA
ul. Ludowa 122
18-200 Wysokie Mazowieckie