Pakowano w atmosferze ochronnej.
Zalecane spożycie po obróbce termicznej.
Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Ser Mozzarella, ser podpuszczkowy, niedojrzewający, półtłusty.
mleko
skrobia ziemniaczana
sól
bakterie fermentacji mlekowej
podpuszczka mikrobiologiczna
Zawiera: mleko
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1191 kJ/286 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | 2,5 g |
- w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 24 g |
Sól | 1,4 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 150
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce. Cyfra (-1-) lub (-2-) przy dacie minimalnej trwałości oznacza znak weterynaryjny zakładu paczkującego.
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres
jakosc@lactalis.pl