Schab po grecku ok. 2,0 kg JBB

Nowy produkt

31,99 zł / kg

Przygotowanie:

2874160000000

kg

Krojone, W kawałku

Wyrób wieprzowo- drobiowy parzony. Produkt zmiennowagowy, waga netto opakowania zbiorczego ok. 18,0 kg.

Jednostka miarykg
Sposób przygotowaniaKrojone, W kawałku

Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g

Wielkość porcji: 100 g

Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 130 kcal/100g

Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 542 kJ/100g

Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 7,5 g

Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2,5 g

Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2,2 g

Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,7 g

Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 13 g

Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,9 g

Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane

Rodzaj: Inny

Gatunek mięsa: Indyk, Kurczak, Wieprzowina

Typ: Na wagę

Metoda wytwarzania: Parzone

Klasa trwałości produktu: Nietrwały

Stopień rozdrobnienia: Grubo rozdrobnione, Średnio rozdrobnione

Składniki: mięso 45,7% (w tym: schab wieprzowy 24,6%, z indyka 10,9%, z kurczaka 10,2%), woda, warzywa w zmiennych proporcjach- 11,8% (marchew, papryka, ogórek, sól, cukier, ocet), skórki wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, skrobia, skórki z kurczaka, białko SOJOWE, tłuszcz z kurczaka, przyprawy, białko wieprzowe, maltodekstryna, regulatory kwasowości: E261, E326, stabilizatory: E450, E451, E452, wzmacniacz smaku: E621, substancje zagęszczające: E407, E415, błonnik (PSZENNY bezglutenowy), ekstrakty przypraw, przeciwutleniacze: E301, E316, E300, aromaty (zawierają MLEKO, SOJĘ), aromat dymu wędzarniczego, barwnik: E120, substancja konserwująca: E250. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten (PSZENNY, OWSIANY), JAJA, SELER i GORCZYCĘ.

Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska

Okres przydatności do spożycia: 24 dni (dzień)

Temperatura przechowywania min - max: 2 - 8 °C

Produkt zmiennowagowy: Tak

Waga szacunkowa: 1,8 - 2,2 kg

Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych

Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import - Eksport, Józef Bałdy

Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import - Eksport, Józef Bałdyga
Kościelna 25
07-437 Łyse

Inne z tej kategorii

Ostatnio oglądane