Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C.
Ser półtwardy dojrzewający z mleka koziego w plastrach.
Pokrojono i zapakowano w zakładzie wykorzystującym do produkcji mleko kozie i krowie.
Opakowanie zawiera 5 porcji produktu.
Wyprodukowano w Holandii.
MLEKO kozie pasteryzowane (kraj pochodzenia: Holandia)
sól
kultury mleczarskie
podpuszczka mikrobiologiczna
Zawiera: mleko
Barwniki: Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g | Wartość odżywcza w porcji 20 g |
---|
Wartość energetyczna | 1595 kJ / 385 kcal | 319 kJ / 77 kcal |
Tłuszcz | 33 g | 6,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g | 4,6 g |
Węglowodany | 0 g | 0 g |
w tym cukry | 0 g | 0 g |
Białko | 22 g | 4,4 g |
Sól | 1,6 g | 0,32 g |
Opakowanie zawiera 5 porcji produktu. | | |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Wymiar liczbowy: 100
naturalne składniki
bez konserwantów
bez barwników
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 5 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 5 porcji produktu.
Producent: Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
ul. W. Milewskiego 11,
62-700 Turek