Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +6 ℃. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Kruche
Krakus - mistrz szynki
Tradycja od 1951
Parówki z szynki wieprzowe. Kiełbasa wieprzowa homogenizowana wędzona parzona.
Może zawierać
soję,
mleko (łącznie z
laktozą),
seler,
gorczycę. Produkt bezglutenowy.
Polska
mięso wieprzowe z szynki (90 %)
sól
glukoza
stabilizatory (octany sodu, cytryniany sodu)
białko wieprzowe kolagenowe
aromaty
przeciwutleniacze (kwas askorbinowy, askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu)
syrop glukozowy niskoscukrzony
ekstrakty przypraw
substancja konserwująca (azotyn sodu)
Może zawierać: seler, mleko, gorczyca, soja
Nie zawiera: zboża zawierające gluten
Dodatek MSG: Nie zawiera
Przeciwutleniacze: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1190 kJ/287 kcal |
Tłuszcz | 25 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,9 g |
Węglowodany | 1,6 g |
w tym cukry | 1,3 g |
Białko | 14 g |
Sól | 2,7 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 200
pyszne
90 % mięsa
wędzone dymem bukowym
bez dodatku glutaminianów, fosforanów i barwników
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa,
www.berlinki.pl