Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin.
Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.
Kiełbasa wieprzowa, średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana w osłonce niejadalnej
Może zawierać:
soję,
zboża zawierające
gluten (
pszenicę,
jęczmień),
seler i
gorczycę.
mięso wieprzowe (100 g gotowego wyrobu wyprodukowano z 125 g mięsa)
sól
przyprawy
przeciwutleniacz: izoaskorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
Może zawierać: jęczmień, seler, zboża zawierające gluten, gorczyca, soja, pszenica
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 901 kJ |
Wartość energetyczna | 216 kcal |
Tłuszcz | 14 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,6 g |
Węglowodany | 0,5 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 22 g |
Sól | 3,0 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Wymiar liczbowy: 230
Rozmiar opakowania: 230
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods Spółka z o.o. sp.k.
Animex Foods Spółka z o.o. sp.k.
Morliny 15,
14-100 Ostróda