Powstawanie białego nalotu jest procesem naturalnym i nie ma negatywnego wpływu na jakość produktu.
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +25 °C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych i spożyć w ciągu 2 dni.
Wszystkie produkty z linii Sokoliki wyróżnia „czysta etykieta” - krótki i dobry skład, bez dodatku sztucznych konserwantów. Ich ważnym atutem jest także wysoka mięsność. Stanowią dobre źródło pełnowartościowego białka, które jest niezbędnym elementem diety dzieci. Dzięki odpowiednio dobranym, delikatnym przyprawom mają lubiany przez dzieci smak.
Posiadają certyfikat „Przekreślonego Kłosa” i mogą być spożywane przez osoby eliminujące gluten.
Sokołów
Tradycja od 1899
Kabanosy francuskie. Kabanosy wieprzowo-cielęce, drobno rozdrobnione, wędzone, parzone, suszone.
Możliwa obecność:
mleka (łącznie z
laktozą),
selera.
Wyprodukowano w Polsce z mięsa wieprzowego i cielęcego z UE.
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 25
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 2 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 100
185 g mięsa na 100 g produktu
wysoka zawartość białka
bez dodatku fosforanów
produkt bezglutenowy
bez glutenu
produkt bezglutenowy
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g