Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania:
- w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
- w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na:
prostehistorie.com.pl
facebook.com/prostehistorie
infolinia 801 801 188
Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Uszka z grzybami to wspaniały dodatek do klarownych zup na bulionie, na przykład czerwonego barszczu lub kremowej grzybowej. Miękkie, delikatne ciasto, a w nim… leśne aromaty polskich borowików i pieczarek. Prosto, tradycyjnie i przede wszystkim pysznie!
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie.
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Przygotuj 3-daniowy obiad
Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad.
1. zupa
2. drugie danie
3. deser
Uszka z grzybami dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej.
Uszka z grzybami po kantońsku
Podaj gorące uszka w sosie sojowo-imbirowym i posyp chrupiącymi warzywami.
Uszka z grzybami z duszonymi brokułami i boczkiem
Na patelni podduś brokuły z dodatkiem boczku i podaj ugotowane uszka.
Kolejny pomysł?
Przygotuj ulubiony gulasz wołowy, a pod koniec gotowania dodaj do niego przyrządzone uszka.
Uszka z grzybami. Produkt głęboko mrożony.
Mogą zawierać
mleko,
soję i
seler.
Opakowanie 300 g zawiera 3 sugerowane porcje produktu.