MSC - Certyfikat Zrównoważonego Rybołówstwa, www.msc.org/pl, MSC-C-50756
Ze zrównoważonych połowów posiadających certyfikat MSC. www.msc.org/pl
Najlepiej spożyć przed: podano na wieczku.
Spożyć w ciągu 14 dni od otwarcia.
Przechowywać w temperaturze: +2-+8℃.
Przeczytaj więcej na abbaseafood.com.
Kawior ze śledzia czarny.
Obszar połowu: (Clupea harengus) - Atlantyk północno-wschodni.
solona ikra ŚLEDZIA (88 %)
woda
koncentrat soku z marchwi
barwniki (E153, E120, E133, E150d (zawiera dwutlenek siarki oraz SIARCZYNY))
zagęstnik (E415)
substancje konserwujące (E202, E211)
cukier
regulator kwasowści (E330)
naturalny aromat cebuli
Zawiera: ryba, dwutlenek siarki / siarczyny
Barwniki: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Składniki odżywcze na 100 g: |
---|
Wartość energetyczna kJ/kcal | 295/70 |
Tłuszcz | 1,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 3,5 g |
w tym cukry | 0,8 g |
Białko | 11 g |
Sól | 5,3 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 14 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 78
Rozmiar opakowania: 78
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: GRAAL S.A.
GRAAL S.A.,
ul. Zachodnia 22,
84-200 Wejherowo