Przechowywać w suchym miejscu.
Dobre z natury
Pieprz czarny dodaje daniom ostrości, szczególnie jeżeli użyjemy go na początku i pozwolimy, aby potrawa gotowała się przez chwilę. Aromat całych ziaren pieprzu Kotányi ujawnia się w pełni tuż po zmieleniu.
Zastosowanie: Świetny do dań mięsnych, rybnych, warzywnych, do zup, sosów, dressingów i sałatek. Nadaje potrawom wyrazistego smaku - warto się przekonać.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Pieprz czarny, ziarnisty.
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, sezam, soja
Producent: KOTÁNYI Polonia Sp. z o.o.
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com