Wyjmij z lodówki na 30 min przed spożyciem - smakuje najlepiej
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
To dla nas przyjemność dzielić się z Wami tym, co najlepsze.
NaTurek Camembert przygotowujemy z mleka z polskich gospodarstw, położonych do 80 km od Mleczarni Turek. Mleko jest świeże i wysokiej jakości, a NaTurek Camembert delikatny i pysznie kremowy!
100 % naturalne składniki
Ser pleśniowy naturalnie bogaty w białko i wapń
NaTurek!
Podziel się przyjemnością!
Ser pleśniowy camembert z zielonym pieprzem.
| Jednostka miary | szt |
mleko pasteryzowane
sól
zielony pieprz (1,2 %)
kultury mleczarskie
podpuszczka mikrobiologiczna
pleśń gatunku Penicillium candidum i Geotrichum candidum
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza na 100 g: | |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1475 kJ / 356 kcal |
| Tłuszcz | 31 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
| Węglowodany | 1,3 g |
| w tym cukry | <0,5 g |
| Białko | 18 g |
| Sól | 1,7 g |
| Wapń | 460 mg (57 % RWS*) |
| *RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ / 2 000 kcal) |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 120
Cechy: mleko z rodzinnych gospodarstw
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.
Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o.Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane