Zawartość wody - nie więcej niż 58%
Zawartość tłuszczu - max 3%
Zawartość soli dodanej - maksimum 2,5%
Ser do bezpośredniej konsumpcji i innych zastosowań kulinarnych.
Przechowywać w temp. +2°C do +6°C
Po otwarciu przechowywać do 5 dni w temp. od +2 do +6 °C, zabezpieczyć przed obsuszaniem.
Ceko Smaczne sery
Ser żółty podpuszczkowy, dojrzewający, niskotłuszczowy
| Jednostka miary | kg |
| Sposób przygotowania | Krojone, W kawałku |
Mleko: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mleko pasteryzowane
białka mleka
sól
stabilizator - chlorek wapnia
kultury bakterii mlekowych
podpuszczka
barwnik - annato
| 100 g produktu | |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 649 kJ / 164 kcal |
| Tłuszcz | 2,7 g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,8 g |
| Węglowodany | 0 g |
| W tym cukry | 0 g |
| Białko | 35 g |
| Sól | 2,0 g |
| Wapń | 1300 mg - 163% RWS* |
| *RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Cechy: wysoka zawartość wapnia
Producent: Ceko
CEKO Sp. z o.o.Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane