Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania:
- w temperaturze -6 °C: 1 tydzień
- w temperaturze -12 °C: 1 miesiąc
- w temperaturze poniżej -18 °C: do końca daty minimalnej trwałości podanej na opakowaniu.
Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia.
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na:
prostehistorie.com.pl
facebook.com/prostehistorie
infolinia 801 801 188
Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Delikatne ciasto skrywające dobrze doprawione mięso – oto tajemnica wyśmienitych uszek z mięsem. Ich lepienie jest bardzo pracochłonne, dlatego warto sięgnąć po proste i niezawodne rozwiązania. Gotowe uszka z soczystym polskim mięsem wołowym, to gwarancja kulinarnego siódmego nieba…
Proste Historie to gotowanie z kilku składników połączonych w pyszne, domowe danie.
Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich.
Przygotuj 3-daniowy obiad
Proste Historie to wiele produktów i smacznych pomysłów na wspaniały obiad.
1. zupa
2. drugie danie
3. deser
Uszka z mięsem dają wiele możliwości! Możesz przyrządzić je tak jak zwykle albo zupełnie inaczej.
Uszka z mięsem zapiekane w beszamelu i pomidorach
Wymieszaj ugotowane uszka z duszonymi pomidorami, polej beszamelem i zapiecz w piekarniku.
Bulion czosnkowy z uszkami
Do klasycznego rosołu dodaj podsmażony czosnek oraz pietruszkę i serwuj go z ugotowanymi uszkami.
Kolejny pomysł?
Na ugotowane, gorące uszka połóż odrobinę zimnego masła i posyp je drobno startym oscypkiem.
Uszka z mięsem wołowym. Produkt głęboko mrożony.
Mogą zawierać
mleko i
seler.
Opakowanie 300 g zawiera 3 sugerowane porcje produktu.