Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze: +1°C-+8°C.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Ser kozi wędzony - topiony ser wędzony z mleka koziego w plastrach.
Może zawierać śladowe ilości białka MLEKA krowiego.
Wyprodukowano w Niderlandach. Mleko pochodzi z UE.
SER kozi 80 % (pasteryzowane MLEKO kozie, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, podpuszczka zwierzęca)
woda
skrobia kukurydziana
sole emulqujące: E 452, E 339
sól
Zawartość tłuszczu w suchej masie min. 45 %
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza na 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 1300 kJ/310 kcal |
| Tłuszcz | 25 g |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
| Węglowodany | 1,9 g |
| - w tym cukry | 0 g |
| Białko | 19 g |
| Sól | 3,6 g |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 100
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Euroser Dairy Group Sp. z o.o. - Sp. k.
EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. - Sp. K.,
ul. Geologiczna 20,
02-246 Warszawa,
Polska