INDYK LUX JBB OK. 1,4 KG

Nowy produkt

28,99 zł / kg

Przygotowanie:

2553540000000

kg

W kawałku, Krojone

Wyrób drobiowy z dodatkiem białka wieprzowego parzony, w osłonce niejadalnej. Produkt zmiennowagowy, waga netto opakowania zbiorczego ok. 17,5 kg.

Jednostka miarykg
Sposób przygotowaniaW kawałku, Krojone

Jednostka g/ml: g/100g

Wielkość porcji: 100 g

Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 101 kcal

Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 425 kJ

Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 3 g

Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,9 g

Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 3,2 g

Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,6 g

Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 15 g

Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 2,3 g

Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 101 kcal

Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 425 kJ

Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 3 g

Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0,9 g

Zawartość węglowodanów w porcji: 3,2 g

Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): 0,6 g

Zawartość białek w porcji (ogólnie): 15 g

Zawartość soli w porcji (ogólnie): 2,3 g

Wprowadziłem wartości odżywcze: Tak

Rodzaj: Produkt blokowy

Gatunek mięsa: Indyk

Typ: Na wagę

Metoda wytwarzania: Parzone

Klasa trwałości produktu: Nietrwały

Stopień rozdrobnienia: Kawałki

Składniki: Mięso z indyka (46,7%), woda, żelatyna wieprzowa, sól, ocet spirytusowy, białko SOJOWE, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, stabilizatory: difosforany, trifosforany, polifosforany, substancja zagęszczająca: karagen, błonnik PSZENNY, przyprawy i ich ekstrakty, aromaty, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, regulatory kwasowości: cytryniany sodu, kwas cytrynowy, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: MLEKO, JAJA, SELER i GORCZYCĘ.Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 425 kJ/ 101 kcal, Tłuszcz 3,0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9 g, Węglowodany 3,2 g, w tym cukry 0,6 g, Białko 15 g, Sól 2,3 g.

Rodzaj opakowania jednostkowego: Opakowanie foliowe

Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska

Okres przydatności do spożycia: 46 dni

Temperatura przechowywania min - max: 2x8 °C

Produkt zmiennowagowy: Tak

Waga jednostkowa netto: zmiennowagowy

Waga szacunkowa: 1,4x1,4 kg

Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych

Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import - Eksport, Józef Bałdy

Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import - Eksport, Józef Bałdyga
Kościelna 25
07-437 Łyse

Inne z tej kategorii

Ostatnio oglądane