Pakowano w atmosferze ochronnej.
Powstawanie białego nalotu spowodowane jest naturalnym procesem zachodzącym w czasie przechowywania produktu i nie ma negatywnego wpływu na jakość wyrobu.
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
Krakus
Mistrz szynki
Tradycja od 1951
Produkt drobiowo-wieprzowy, drobno rozdrobniony, wędzony, parzony, suszony.
Może zawierać
zboża zawierające
gluten (
pszenicę,
jęczmień),
mleko łącznie z
laktozą,
soję,
seler i
gorczycę.
mięso drobiowe
mięso wieprzowe (100 g produktu otrzymano ze 110 g mięsa: 60 g mięsa z kurczaka i 50 g mięsa wieprzowego)
tłuszcz wieprzowy
skrobia ziemniaczana
sól
cukier
hydrolizat białka roślinnego (z rzepaku i kukurydzy)
syrop glukozowy
aromaty
glukoza
przyprawy
przeciwutleniacz: askorbinian sodu
substancja konserwująca: azotyn sodu
osłonka (substancja żelująca: alginian sodu; aromat, stabilizator: chlorek wapnia)
Może zawierać: jęczmień, seler, zboża zawierające gluten, mleko, gorczyca, soja, pszenica
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1569 kJ / 378 kcal |
Tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 7,0 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 20 g |
Sól | 3,5 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 85
łatwe otwieranie
sycąca przekąska
Rozmiar opakowania: 85
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa