Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Szynka wieprzowa parzona z połączonych kawałków mięsa z dodaną wodą.
Może zawierać
zboża zawierające
gluten,
soję,
mleko (łącznie z
laktozą),
seler,
gorczycę.
Polska
mięso wieprzowe (87 %)
woda
regulatory kwasowości (mleczan sodu, octany sodu)
glukoza
sól
stabilizatory (trifosforany, difosforany, polifosforany, fosforany sodu)
przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu)
substancja konserwująca (azotyn sodu)
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, mleko, gorczyca, soja
Dodatek MSG: Nie zawiera
Przeciwutleniacze: Zawiera
konserwanty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 416 kJ/ 98 kcal |
Tłuszcz | 1,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g |
Węglowodany | 2,0 g |
w tym cukry | 1,9 g |
Białko | 19 g |
Sól | 2,5 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 120
soczysta
nie więcej niż 3 % tłuszczu
bez dodatku glutaminianu monosodowego
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Animex Foods sp. z o.o.
Animex Foods sp. z o.o.,
ul. T. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa