Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C. Po otwarciu opakowania spożyć w ciągu 24 godzin.
Szynka wieprzowa parzona z połączonych kawałków mięsa z dodaną wodą.
Może zawierać 
zboża zawierające 
gluten, 
soję, 
mleko (łącznie z 
laktozą), 
seler, 
gorczycę.
Polska
 mięso wieprzowe (87 %)
woda
regulatory kwasowości (mleczan sodu, octany sodu)
glukoza
sól
stabilizatory (trifosforany, difosforany, polifosforany, fosforany sodu)
przeciwutleniacz (izoaskorbinian sodu)
substancja konserwująca (azotyn sodu)
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, mleko, gorczyca, soja
Dodatek MSG: Nie zawiera
Przeciwutleniacze: Zawiera
konserwanty: Zawiera
 | Wartość odżywcza w 100 g | 
|---|
| Wartość energetyczna | 416 kJ/ 98 kcal | 
| Tłuszcz | 1,6 g | 
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,6 g | 
| Węglowodany | 2,0 g | 
| w tym cukry | 1,9 g | 
| Białko | 19 g | 
| Sól | 2,5 g | 
 Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Trwałość po otwarciu: 24 Godziny
Wymiar liczbowy: 120
soczysta
nie więcej niż 3 % tłuszczu
bez dodatku glutaminianu monosodowego
wyselekcjonowane mięso z lokalnych gospodarstw
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
 Producent: Animex Foods sp. z o.o.
 Animex Foods sp. z o.o.,
 ul. T. Chałubińskiego 8,
 00-613 Warszawa,
 www.berlinki.pl